Over Ons

Welkom bij Bloemengalerie Nijzink

Aan de rand van Wierden dichtbij het station vindt u onze sfeervolle, moderne en stijlvolle bloemenwinkel. Als je binnenstapt beleef je dat bloemen onze passie zijn en deze passie maken wij graag voor iedereen toegankelijk. U kunt bij ons terecht voor een verjaardagsboeket maar ook voor het bruidsboeket van uw dromen.

Onze winkel is niet zomaar een winkel, ’t is al meer dan 40 jaar een begrip in Wierden. Met ons enthousiaste en creatieve team gediplomeerde bloemisten staan wij graag voor u klaar. Ook kunt u bij ons terecht voor een mooi assortiment glaswerk, aardewerk en planten.

Wij staan voor kwaliteit. Daarom kopen wij onze bloemen direct van de veiling vers in en kiezen bijzonder zorgvuldig een uitgebreide selectie van de mooiste kwaliteitsbloemen. Kijk rustig rond op onze website om een idee te krijgen van onze mogelijkheden of bestel gemakkelijk een boeket in onze webwinkel. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze bloemenwinkel om onze bloemenpassie met u te delen!

Bloemengalerie Nijzink

Een begrip in Wierden!

Waarom Bloemengalerie Nijzink?

Abonnementen

Elke maand een nieuw fris boeket in de woonkamer, passend bij het seizoen of in uw lievelingskleuren? Of een bedrijfsabonnement en wekelijks of tweewekelijks een nieuw seizoensboeket op uw bureau of een mooi bloemstuk op de vergadertafel. 

Gelegenheden

Wij maken de mooiste boeketten voor verschillende gelegenheden waaronder: Bruidswerk, Rouwwerk, Felicitatie, Beterschap, Bedankje, Geboorte, Blijk van medeleven en Luxe boeketten.

Workshops

Zoekt u een gezellig uitje voor een groep vrienden/vriendinnen, collega’s of een personeelsuitje? Aan de hand van uw wensen kunnen wij een sfeervolle workshop organiseren. Informeer naar onze creatieve ideeën en mogelijkheden met betrekking tot werkstukken, data en kosten. 

Bedrijven

Afscheid, Jubileum of een ander bedrijfsuitje? Wij bezorgen de mooiste boeketten bij u op locatie. 

Onze Winkel

Onze Bloemisten

Onze bloemisten staan altijd voor u klaar.

Ons bruidswerk van afgelopen vrijdag laten verzorgen door Jeanine en haar team. Het zag er prachtig uit en overal was aangedacht! Niets is te gek en ze willen alles voor je maken, naar je eigen smaak. Wij zijn er super tevreden over. De bloemen werden zelfs een dag eerder bezorgd op locatie. Wij zouden het iedereen aanraden!

Annerieke Voortman Seppenwoolde

Telefonisch een veldboeket besteld voor een verjaardag. Eenmaal bij de jarige zag ik het boeket, werkelijk prachtig en precies zoals ik het zou willen hebben. Goed geholpen aan de telefoon, zeer tevreden!!

Bas van der Kolk

Een abonnement van bloemengalerie Nijzink is een echte aanrader! Elke twee weken prachtige bloemen op vaas. Elke keer weer een verrassing wat je krijgt, elke keer weer een feestje. Het wordt keurig bij je thuis bezorgd, al gesneden en mooi geschikt op de vaas! Ideaal… een echte eyecatcher. Nijzink bedankt!

Gerlinda Fikken

Stel een vraag